Voordelen uitzendkracht

Voordelen

Huisvesting
Voor het merendeel van onze uitzendkrachten verzorgen wij de huisvesting. Dit doen we samen met onze vastgoedpartners. Alle woningen beschikken over goede centrale voorzieningen om te koken, wassen en recreëren. Privacy is er in de eigen studio of kamer. De woningen beschikken over goede wifi. Tevens zijn er voorzieningen op het gebied van brandveiligheid getroffen. Er zijn uiteraard voldoende winkels in de buurt zoals een supermarkt, pizzeria, drogist of apotheek. 

Training
De persoonlijke ontwikkeling van onze uitzendkrachten vinden wij erg belangrijk. Hierbij kan worden gedacht aan het aanbieden van verschillende trainingen en het laten behalen van de daarbij behorende certificaten. Via de T2F academy krijgen onze medewerkers de mogelijkheid de volgende opleidingen te gaan volgen:

  • Heftruckchauffeur;
  • Wegenbouwwerker;
  • Leerling Stratenmaker;
  • Lasser;
  • Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Bedrijfsspecifieke opleidingen;
  • Etc.

Transport
Voor het transport maken we gebruik van bussen of personenauto’s. Uitzendkrachten wonen altijd dichtbij hun werk, zodat we het woon-werkverkeer kunnen beperken. We vinden het belangrijk dat uitzendkrachten op tijd en veilig op hun werk arriveren. Afhankelijk van de situatie krijgen uitzendkrachten een voertuig ter beschikking, in andere gevallen wordt er door T2F vervoer verzorgd. Voor het vervoer vanuit het thuisland naar Nederland en terug kunnen we onze vaste transportpartners aanbevelen.

Ziektekostenverzekering
Buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland verblijven om hier te werken, zijn in de meeste gevallen verplicht een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten. Wij werken met een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in tijdelijke ziektekostenverzekeringen voor flexmigranten. Dit is een uitstekende zorgverzekering tegen een scherpe premie. De premiebetaling gebeurt automatisch via het salaris. Met een basisverzekering hebben verzekerden recht op de meeste noodzakelijk zorg, zoals huisartsenzorg, ziekenhuisopname en spoedeisende hulp.

Registratie & sociale begeleiding
Wij ondersteunen uitzendkrachten bij de registratie in Nederland oftewel de inschrijving in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI). Dit betreft een registratie van buitenlandse werknemers waarbij ze een Burgerservicenummer (BSN) ontvangen.
Daarnaast ondersteunen wij arbeidsmigranten in het sociaal wegwijs maken in Nederland. Het is prettig als iemand vertelt waar de dichtstbijzijnde supermarkt is, waar je een huisarts kunt vinden of waar je kinderen naar school kunnen gaan.