Direct naar vacatures Contact
Menu

Over T2F

Uitzenden in de (wegen)bouw
Voor de werving van kandidaten maken we gebruik van ons netwerk bestaande uit gemeentes, jeugdwerkorganisaties, scholen, sportclubs en aannemers. T2F biedt kansen voor ontwikkeling en zorgt voor goede arbeidsvoorwaarden. Met focus op opleiden en het aantrekken van vakbekwame medewerkers uit andere sectoren.

Social entrepreneurship
Onder de naam ‘New Future’ dragen we al jaren en met plezier bij aan maatschappelijke uitdagingen. Hierbij valt denken aan vraagstukken rond arbeidsparticipatie en integratie van vluchtelingen. Op de foto (links) tekent Mohedien -na een geslaagde proefmaand en het behalen van VCA- zijn halfjaar contact. Tot stand gekomen i.s.m. onze partner WerkgeversServicepunt West-Brabant.

ZZP-service
Sinds 2018 bemiddelt T2F in opdrachten voor ZZP’ers.

Partners

Voor de verloning en facturering werkt T2F samen met Payper en OAK Payroll. Hierdoor kunnen wij altijd tijdige en correcte betaling aan onze uitzendkrachten en/of bemiddelde ZZP'ers garanderen. Daarnaast houden wij het factureringsproces overzichtelijk en simpel.

Beiden partners verzorgen voor T2F de NEN-4401 certificering, de SNA en het ABU / NBBU lidmaatschap. Hierdoor voldoen we aan alle wettelijke verplichtingen voor arbeidsbemiddeling.

PayPerOAK

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD