ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Adviseur Marketing Communicatie (Senior)

Kamer van Koophandel Utrecht 32-40 Uur Online 24-07-2019
Locatie: , Utrecht Vacature ID: 91771 Datum: 11-07-2019 Delen:

Functie: Adviseur Marketing Communicatie
Opdrachtgever: Kamer van Koophandel
Standplaats: Utrecht
Aantal uren per week: 32-40 uur
Startdatum: 14 augustus 2019
Duur:
3 maanden

Kamer van Koophandel
Ondernemen is kansen benutten, risico’s nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.
Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Omschrijving opdracht:
De Senior Marketeer draagt bij aan het succesvol uitvoeren van een programma waarbij de KvK op een campagnematige manier de verschillende segmenten en doelgroepen actief gaat benaderen om ze kennis te laten maken met onze producten en diensten. De Senior Marketeer is verantwoordelijk voor het bedenken en realiseren van (vernieuwende) marketing concepten en (online) campagnes en de vertaling van de verschillende proposities naar middelen. De Senior Marketeer verzorgt de middelen die nodig zijn om de campagnes succesvol uit te voeren om een groter bereik te realiseren: Vertalen van proposities naar succesvolle campagnes. Meten van effectiviteit van de verschillende proposities en het doen & realiseren van verbetervoorstellen voor optimalisatie van de output. Bovenstaande ambities moeten tot uiting komen in een groter bereik en hogere waardering bij met name hetsegment Corporate Clients. Opzetten van campagnes voor deze doelgroep. Daarnaast:
Stelt planningen op en weet deze te vertalen naar organisatie, middelen en mijlpalen;
Draagt periodiek verantwoording af over voortgang, risico’s, knelpunten, en draagt alternatieven aan.

Je werkt intensief samen met communicatieadviseurs, productmanagers en onderhoudt actief contact met interne collega’s en externe leveranciers. Je maakt deel uit van de afdeling Marketing, Business Intellingence & Events en rapporteert aan de manager van deze afdeling.

Wat vragen wij?
– De kandidaat die wij zoeken heeft empathisch vermogen, is resultaatgericht, creatief, verbindend en zeer gericht op samenwerking.
– De kandidaat beschikt over ruime ervaring in (operationele) marketing & campagne management. Een echte allrounder die senior ervaring heeft op de volgende gebieden: Aantoonbare ervaring in marketing;
– Ervaring met het zelfstandig opstellen van marketingplannen & promotionele campagnes;
– Ervaring in het succesvol uitvoeren van marketing- en communicatie projecten in de zakelijke markt;
– Ervaring in het analyseren van marktgegevens om nieuwe proposities te ontwikkelen;
– Ervaring in het succesvol ontwikkelen en uitvoeren van campagnes om new business te genereren (persoonlijke verkoop, e-­mail marketing, sms, dedicated sites etc).

Over de sollicitatieprocedure
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande? Of heb je vragen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, maar uiterlijk vóór 16-07-2019. Voldoe je aan de eisen en wensen? Stuur je cv met motivatie voor deze vacature naar info@t2f.nl of bel ons dan op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD