ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Medior adviseur arbeidsmarktcommunicatie

Gemeente Amsterdam Amsterdam 32 - 36 Uur Online 24-07-2019
Locatie: Amstel 1, Amsterdam Vacature ID: 56465 Datum: 26-06-2019 Delen:

Functie: Medior adviseur arbeidsmarktcommunicatie
Opdrachtgever:
Gemeente Amsterdam
Standplaats: Amsterdam
Startdatum: 15 juli 2019
Einddatum:
16 januari 2020
Aantal uren per week: 
32 – 36 uur (optie tot verlening)

Functieomschrijving:
Het Communicatiebureau van de gemeente Amsterdam zoekt een communicatieadviseur die de opdracht heeft om te zorgen voor de realisatie van de volgende middelen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie:
– Website
– Werkgeversfilm/Filmpjes
– Brochure
– Online arbeidsmarktcommunicatie campagnes

Deze middelen maken onderdeel uit van de employer branding (arbeidsmarktstrategie) van de gemeente Amsterdam, en zijn dus in lijn met elkaar. Bij de realisatie werk je met verschillende communicatiecollega’s samen, ieder met een eigen expertise. Daarnaast werk je veel samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie van de gemeente Amsterdam.

Hiervoor zoeken wij:
– een steengoede content creator/middelenmaker;
– een verbinder die alle betrokken partijen meeneemt en ook zorgt voor breed draagvlak;
– een stevige persoonlijkheid die zelfstandig kan werken en knopen doorhakt.

Gemeentelijke organisatie
De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Interne Dienstverlening bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De opdrachtgever(s)
Bij het Communicatiebureau werken alle communicatiemedewerkers van de gemeente Amsterdam. Uitzonderingen zijn onder andere de voorlichters van de wethouders en woordvoerders van de stadsdelen. Het bureau bestaat uit vier afdelingen: Capaciteit en Onderzoek, Advies, Specialisten en Redacties.
Het Communicatiebureau zorgt voor alle communicatie binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. Iedere collegeperiode wordt vastgesteld wat de speerpunten en thema’s zijn en jaarlijks wordt met opdrachtgevers in de stad bepaald hoeveel communicatiecapaciteit waar nodig is. Op grond daarvan kan het bureau communicatieprofessionals detacheren bij de verschillende organisatieonderdelen.
Het Communicatiebureau werkt volgens een aantal richtlijnen, zoals voor de gemeentelijke huisstijl. Het bureau heeft zelf redacteuren en specialisten in huis, waaronder vormgevers, tekstschrijvers, campagne- en online adviseurs.

Functie-eisen
– minimaal over HBO/WO werk- en denkniveau.
– aantoonbare affiniteit metarbeidsmarktcommunicatie.
– aantoonbare ervaring met het creëren vancommunicatiemiddelen.
– je bent iemand die zich prettig voelt in zowel de rol van opdrachtgever als opdrachtnemer

Functie-wensen
– aantoonbare ervaring binnen de gemeenteAmsterdam.
– geef een korte motivatie (1 A4) voor de aanpak van de opdracht en voorbeeld(en) van vergelijkbare opdrachten, met benoeming van concrete resultaten.

– Eindigt op 8 jul 2019 8:00 uur.

Over de sollicitatieprocedure:
Enthousiast geworden en wil jij graag in aanmerking komen voor deze mooie opdracht? Voldoe je aan de eisen en wensen? Stuur je cv met motivatie voor deze vacature naar info@t2f.nl of bel ons dan op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD