ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Projectleider ICT

Gemeente Moerijk Moerdijk 16 Uur Online 01-10-2019
Locatie: Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Moerdijk Vacature ID: 440900 Datum: 20-09-2019 Delen:

Functie: Projectleider ICT
Opdrachtgever: Gemeente Moerdijk
Startdatum: 07-10-2019
Einddatum:  31-03-2020
Aantal uren per week: 16 uur
Vorm: detachering
Verlengen: zeker optioneel gezien lange duur project

Opdrachtomschrijving
Binnen gemeente Moerdijk zijn we bezig met een nieuwe ICT-infrastructuur en een andere inrichting van werkplekken. Ook gaan we aan de slag met mobile device management en het vervangen van onze telefooncentrale. Voor deze uitdaging zijn we per direct op zoek naar een Projectleider ICT.

Als projectleider ICT ben je verantwoordelijk voor de opzet en succesvolle uitvoering van bovengenoemde ICT-projecten. Je zorgt dat projecten soepel worden uitgevoerd en de juiste mensen beschikbaar zijn. En natuurlijk vergeet je daarbij ook de communicatie naar onze gebruikers niet. Dit alles doe je onder andere in nauwe samenspraak met onze ICT-partner ICT WBW. Dit is een jong ICT-bedrijf ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeenten Bergen op Zoom, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Tholen. Zij nemen sinds augustus 2015 het ICT-beheer en ICT-onderhoud van gemeenten uit handen. Als projectleider ICT ben jij de centrale persoon tussen gemeente Moerdijk en ICT WBW. Je bewaakt onze belangen en geeft invulling aan het opdrachtgeverschap. Zo stuur je op de prestatieafspraken en zorg je dat de relatie met ICT WBW wordt uitgebouwd.
In gemiddeld 2 dagen per week verwachten we dat je tussen nu en eind maart 2020 de klus klaart en overdraagt naar de beheerorganisatie. De beheerorganisatie staat deels al, maar zal deels ook als onderdeel van je project moeten worden ingericht.

Jouw kracht
Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling. Je creëert structuur waar die er nog niet is en bereikt hiermee concrete resultaten. Je krijgt mensen zover dat ze doen wat er gedaan moet worden. En natuurlijk steek je ook zelf de handen uit de mouwen.
Met onze interne klanten communiceer je helder en in begrijpelijke taal over ICT onderwerpen. Voor onze leveranciers en partners ben je een professionele gesprekspartner met verstand van zaken.
Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en een relevante opleiding op het gebied van Informatica en automatisering  (bijvoorbeeld HBO informatica ) en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een projectleidersrol. Verder beschik je over een brede en grondige kennis op het gebied van ICT- infrastructuur en -kantoorautomatisering (Office 365).

Over de sollicitatieprocedure
Enthousiast over deze opdracht? Dan ontvangen we jouw reactie graag vóór 25 september om 12:00 uur. Stuur je cv met motivatie naar info@t2f.nl of bel ons op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD