ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Projectmedewerker VvE-aanpak – Ruimte en Duurzaamheid

Gemeente Amsterdam Amsterdam 32 Uur Online 06-08-2019
Locatie: , Amsterdam Vacature ID: 77402 Datum: 22-07-2019 Delen:

Functie: Projectmedewerker VvE-aanpak Ruimte en Duurzaamheid
Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 31-12-2019
Aantal uren per week: 32 uur (minimaal 3 maanden)
Verlenging: Is mede afhankelijk van de doorontwikkeling van de VvE aanpak
Sollicitatiegesprekken: Nog niet bekend

Werkzaamheden
Je werkt onder verantwoordelijkheid van de projectleider VvE’s van het Programma Amsterdam Klimaatneutraal en de participatiestrateeg van het Programma Amsterdam Aardgasvrij mee aan de uitvoering en de doorontwikkeling van de VvE aanpak waarbij de gemeente VvE’s stimuleert, faciliteert en  ondersteunt in de stappen naar klimaatneutraal en aardgasvrij. Voert hierbij zelfstandig deelprojecten uit. Evalueert, rapporteert en monitort deze deelprojecten en doet pro-actief verbetervoorstellen. Heeft daarnaast ook een rol in het proces rondom de administratieve afhandeling en controle van adviesvragen van VvE’s.

Gemeentelijke organisatie
De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Interne Dienstverlening bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De opdrachtgever(s)
De omgeving van stedenbouw, planologie en duurzaamheid verandert sterk. De manier waarop omgegaan wordt met het stellen van kaders en het formuleren van beleid verandert mee. De eenheid Ruimte en Duurzaamheid werkt op ieder schaalniveau, van portiek tot metropool, aan het ontwikkelen van een duurzame visie op de ontwikkeling van Amsterdam, het uitwerken van die visie tot concrete voorstellen en inrichtingsplannen en het mogelijk maken van die ontwikkeling en de uitvoering van de plannen.
Enerzijds is zij verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en kaderstelling op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw en duurzaamheid. Anderzijds werkt zij in opdracht voor stadsdelen en grootstedelijke projecten, waar zij kennis inbrengt en planproducten tot stand brengt met betrekking tot stedenbouw, openbare ruimte ontwerp, planologie en duurzaamheid.

Functie-eisen (moet ook blijken uit je cv!)
– Je hebt een succesvol afgeronde universitaire opleiding, liefst in de richting van duurzaamheid.
– Je hebt kennis en ervaring in het speelveld energie en duurzaamheid.
– Je hebt ervaring met het verbinden van verschillende partijen en is in staat om in dialoog met bewoners/eigenaren draagvlak te creëren voor een plan.
– Je hebt minstens 2 jaar ervaring met projectmanagement, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

Functie-wensen (moet ook blijken uit je cv!)
– Je hebt kennis en ervaring met (het proces rond) verduurzaming van bestaande bouw.
– Je bent bekend met de dynamiek binnen VvE’s.
– Je hebt ervaring in de administratieve ondersteuning, zoals de coördinatie en afstemming van werkzaamheden.

Over de sollicitatieprocedure
Enthousiast over deze opdracht? Dan ontvangen we jouw reactie graag vóór 31 juli 2019 om 15:00 uur. Stuur je cv met motivatie naar info@t2f.nl of bel ons op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD