ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Redacteur Digitaal Ondernemersplein

Kamer van Koophandel Rotterdam 32 Uur Online 01-10-2019
Locatie: Blaak 40, 3011 TA Rotterdam Vacature ID: 655533 Datum: 18-09-2019 Delen:

Functie: Redacteur Digitaal Ondernemersplein
Opdrachtgever: Kamer van Koophandel
Standplaats: Rotterdam
Duur opdracht: 1 jaar
Aantal uren per week: 32 uur

Kamer van Koophandel
Landelijke starters en ondernemers voorzien van relevante informatie voor hun ondernemersvragen. Zo maak jij het voor ondernemers makkelijker. Als redacteur werk jij voor ondernemers. Jouw dag als redacteur Digitaal Ondernemersplein is nooit hetzelfde. Word jij hier enthousiast van en ben jij klant gedreven? Kom dan bij KVK / Ondernemersplein het verschil maken! Ondernemersplein, een platform voor ondernemers via KVK, heeft zo’n 2.500 webpagina’s en bijna 6 miljoen bezoeken per jaar. De grootste doelgroep bestaat uit startende ondernemers die hun droom najagen, een eigen onderneming. Om deze droom te realiseren zijn zij afhankelijk van de juiste informatievoorzieningen. Om de dienstverlening van KVK goed op de kaart te zetten, zorg jij ervoor met een team van partner redacteuren dat het platform verder wordt uitgebouwd om de beste online informatievoorziening te bieden. Als ervaren  redacteur heb je oog voor ondernemerssignalen en vertaal je dit naar relevante content.

Wat ga je doen?
Als redacteur ga je volgens planning, inspirerende, leesbare en vindbare content ontwikkelen. Daarbij houdt je de wensen en behoeften van de ondernemers scherp voor ogen, zonder de belangen van de betrokken partnerorganisaties uit het oog te verliezen.

Wat vragen wij?
In nauwe samenwerking met partner redacteuren van diverse overheidspartners, zoals Rijksoverheid, Belastingdienst, RVO en CBS, zorgen we dat ondernemers één antwoord van de overheid krijgen op hun vragen. Met jouw aantoonbare ervaring op het gebied van content ontwikkeling werk je mee aan relevante informatievoorziening voor ondernemend Nederland. Samenwerken en verbinden staan bij jou hoog in het vaandel. Daarbij neem je collega’s makkelijk mee in jouw enthousiasme en vakkennis. Je werkt zorgvuldig, handelt politiek sensitief, zoekt actief naar mogelijkheden en weet kansen te benutten. Daarnaast beschik je over:
– Een HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Communicatie of Journalistiek
– Minimaal 1,5 jaar relevante webredactie ervaring in een klantgerichte en/of commerciële omgeving
– Ervaring met werken in het CMS Tridion
– Google Analytics (of vergelijkbaar)
– Ervaring met SEO
– Ervaring met de agile werkwijze
– Ervaring met werken in Confluence en Jira

Aanvullend (essentieel!)
– Je levert bij T2F een CV (maximaal 5 A4´s groot, Word formaat, opgesteld in het Nederlands) aan. Het CV dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.
– Neem bij interesse contact met ons op zodat we je de gehele vacature kunnen sturen.
– Als de gevraagde kennis en ervaring onvoldoende specifiek uit het CV blijkt volgt alsnog een Knock Out.

Over de sollicitatieprocedure
Enthousiast over deze opdracht? Dan ontvangen we jouw reactie graag vóór 26 september 2019 om 15:00 uur. Stuur je cv met motivatie naar info@t2f.nl of bel ons op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD