ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Senior Content Specialist

NLinBusiness Den Haag 40 Uur Online 01-10-2019
Locatie: Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag Vacature ID: 99999 Datum: 27-08-2019 Delen:

Functie: Senior Content Specialist
Opdrachtgever: NLinBusiness
Constructie: alleen mogelijk op basis van detachering 
Startdatum:
 09-09-2019
Einddatum: 28-02-2020
Aantal uren per week: 40 uur (32 uur bespreekbaar)
Verlenging: ja, maximaal 1 maal 6 maanden
Sollicitatiegesprekken: 10-09-2019

Functieomschrijving
Als Senior content specialist sta je aan de basis van het (digitale) succes en de unieke online propositie van NLinBusiness. Jouw expertise en innovatiekracht en kennis van digitale applicaties bepalen hoe gemakkelijk en efficiënt onze gebruikers, de MKB-ers, hun weg weten te vinden naar het buitenland via onze digitale kanalen.
Je vertaalt de digitale strategie en aanbod van diensten naar een inspirerend platform om Nederlandse bedrijven te verleiden om te internationaliseren, of meer te exporteren naar nieuwe landen. Je werkveld is breed: van het input leveren aan de digitale strategie, coördineren van content en onderhouden, tot het uitbouwen van de samenwerking met content partners en het (laten) realiseren van technische verbindingen met deze verschillende platformen.
Je houdt je bezig met alle online marketing activiteiten binnen de organisatie. Op basis van gebruikersinzicht en web/data-analyse speel je een sleutelrol bij de succesvolle implementatie van multichannel marketing strategieën. Je gebruikt deze inzichten om de gebruikers relevante informatie te kunnen bieden via verschillende kanalen die uiteindelijk de MKBer helpt (meer) te exporteren.

Wat ga je doen
– Samenwerken met de Marketing- en IT-manager in het realiseren van de digitale en communicatie strategie
– Deze strategieën vertalen naar communicatieplannen en campagnes;
– Copywriting & optimaliseren van de content van het platform op basis van business development en gebruikersinzichten;
– Opstellen en onderhouden van de contentkalender;
– Controleren van content voor communicatiedoeleinden intern en extern;
– Opstellen van nieuwsbrieven, blogartikelen en persberichten;
– Input leveren t.b.v. productontwikkeling richting het development team.

Wie zoeken wij
NLinBusiness is een jonge organisatie die nét één jaar bestaat. Wij zoeken daarom een ondernemend iemand die een uitdaging ziet in het verder vormgeven van een nieuwe organisatie en die goed om kan gaan met onzekerheid en flexibiliteit. Daar tegenover staat dat je zelf veel invloed hebt in het creëren van je functie en de activiteiten die je uitvoert.

Heb of ben jij:
– Een relevante hbo- of wo-opleiding, in de richting van Communicatie, Journalistiek of Digitale media;
– 5 tot 8 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur BtB);
– Een commerciële instelling en affiniteit met SEO en Online Marketing;
– Kennis van instrumenten waaronder van CMS, CRM, Mailchimp;
– Scherp, nauwkeurig, resultaatgericht en creatief;
– Iemand die meedenkt, initiatief toont en zelfstandig werkt;
– Zeer vaardig in gesproken en geschreven Nederlands (Copywriting), en een goede beheersing van de Engelse taal.

Aanvullende eis CV
– CV met daarin een overzicht van je werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word formaat van maximaal 5 pagina’s A4.
In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van je werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

Aanvullende eis referentie
Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie je  opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. Je dient de contactgegevens in het cv op te geven.

NLinBusiness
NLinBusiness is in oktober 2017 opgericht en is de nieuwe organisatie die ondernemers helpt om hun exportkansen te verzilveren. Opgericht door ondernemers voor ondernemers om te zorgen voor de juiste ondersteuning, die ondernemers inspireert en successen brengt. In elke fase van de exportreis: van eerste oriëntatie, onderzoek tot toetreding en uitbouw op de internationale markt.

Omdat ondernemers die internationaal willen groeien betrouwbare, herkenbare en laagdrempelige netwerken nodig hebben, zorgen we dat de Nederlandse ondernemer, goed voorbereid, met de juiste producten op het juiste moment op de voor hem relevante markt de kansen optimaal kan benutten. We doen dat op een transparante, toegankelijke wijze en met kennis van internationaal zakendoen.

De meerwaarde van NLinBusiness is de krachtenbundeling van alle beschikbare expertise en best practices op het gebied van internationale handel. Dit realiseren we door een intensieve publiek/private samenwerking met bedrijven, brancheorganisaties, topsectoren, kennisinstellingen, publieke partners en het internationaal posten netwerk. NLinBusiness verzamelt informatie over kansen in groeimarkten, organiseert sectorale en tailormade programma’s en bouwt consortia gericht op impactvolle projecten wereldwijd.

Bij ons krijg je de mogelijkheid je ervaring en expertise op een bredere manier in te zetten voor projecten die duurzaam bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen zoals het milieu, gezondheid of armoedebestrijding. Voorbeelden van projecten waar we nu aan werken zijn het opzetten van community life centers in Kenia en een waterproject in India gericht op het schoonmaken van een deel van de Ganges.

NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland in nauwe samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken & Klimaat en brancheverenigingen FME, evofenedex en Metaalunie.

Over de sollicitatieprocedure
Enthousiast over deze opdracht? Dan ontvangen we jouw reactie graag vóór 04 september 15:00 uur. Stuur je cv met motivatie naar info@t2f.nl of bel ons op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD