ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Strategisch communicatieadviseur

Gemeente Steenbergen Steenbergen 36 Uur Online 01-10-2019
Locatie: Buiten de Veste 1, 4652 GA Steenbergen Vacature ID: 50957 Datum: 06-08-2019 Delen:

Functie: Strategisch communicatieadviseur
Opdrachtgever: Gemeente Steenbergen
Startdatum: 01-09-2019
Einddatum: 01-09-2020
Aantal uren per week: 36 uur

Organisatie
Een groene uitgestrekte gemeente, waar we dagelijks samen met bijna 200 collega’s werken aan het wonen, werken en recreëren in de zes kernen. In verband met het vertrek van een collega binnen het cluster communicatie zijn we op korte termijn op zoek naar een Strategisch communicatieadviseur.

Functieomschrijving
Het cluster communicatie bestaat uit 5 enthousiaste communicatieprofessionals. We adviseren in projecten richting medewerkers, management en bestuur, dragen zorg voor social media en staan de pers te woord. Samen met de beleidsmedewerkers ontwikkelen we communicatiemiddelen, adviseren bestuurders vanuit ons vakgebied bij het nemen van besluiten en werken we aan de ontwikkeling van onze organisatie. Doen, denken en durven; dat moet je kunnen. Jij zal een grote rol spelen in het positioneren van communicatie in onze organisatie, geen gespreid bedje, maar wel een mooie kans!

Pas jij bij ons?
We zoeken versterking. Een strategisch communicatieadviseur met lef. Een flinke dosis ervaring, creativiteit en strategische kennis. Iemand die samen met ons werkt aan ontwikkelingen binnen het vakgebied, maar ook zeker binnen de organisatie. Heb jij een helikopterview en neem je ook die bestuurder mee in jouw advies? Je communicatietalent en aanpakkersmentaliteit kan je zeker ook kwijt in deze functie.

Competenties
– vaktopper.
– politieke sensitiviteit.
– strategisch denken.
– humor.
– relativerend vermogen.
– academisch werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?
Een innoverende, lerende organisatie, met een communicatieteam dat graag meewerkt aan de toekomst. Een prettige collegiale werksfeer, aandacht voor werkplezier en ruimte voor jouw ideeën.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Over de sollicitatieprocedure
Enthousiast over deze opdracht? Dan ontvangen we jouw reactie graag vóór 13 augustus 2019 om 14:30 uur. Stuur je cv met motivatie naar info@t2f.nl of bel ons op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD