ZZP & interim opdrachten (semi)overheid Contact
Menu

Werkvoorbereider gebiedstransformatie en herinrichting

Gemeente Amsterdam Amsterdam 36 Uur Online 24-07-2019
Locatie: , Amsterdam Vacature ID: 53735 Datum: 15-07-2019 Delen:

Functie: Werkvoorbereider
Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam
Standplaats: Amsterdam
Startdatum: 01-09-2019
Einddatum: 31-8-2020
Aantal uren per week: 36 uur (verlenging mogelijk, tot een totale contractduur van 2 jaar)

Functieomschrijving:
Werkvoorbereiding voor gebiedstransformatie/herinrichting.

Werkzaamheden
De werkvoorbereider heeft  als taken het opstellen van diverse tekeningen en modellen ten behoeve van:
– het project;
– de afstemming met derden
– het uitzetten van onderzoeken;
– het opstellen van een programma van eisen en/of een bestek;
– calculeren en plannen van werkzaamheden;
– het afstemmen van het eigen werk met de andere projectteamleden.

Gemeentelijke organisatie
De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Interne Dienstverlening bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De opdrachtgever(s)
Amsterdam groeit! Elk jaar komen er meer bezoekers, bewoners en bedrijven naar onze prachtige stad. Bij de gemeente Amsterdam werken we met 14.000 collega’s dagelijks aan een veilige, schone stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Dit doen we voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor de buurman die graag een bloemperkje voor de deur wil. Je kunt je voorstellen dat het hierbij belangrijk is dat we assets zoals verhardingen, bruggen, kademuren en openbare verlichting goed onderhouden. Energietransitie, klimaatadaptatie, mobiliteitstransitie, een veilige infrastructuur, een leefbare openbare ruimte; het zijn grote opgaves. Ons ingenieursbureau werkt hieraan met bijna 1.000 collega’s. Dit zijn dé partners binnen de stad op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Diverse constructeurs, hydrologen, werkvoorbereiders, projectleiders, directievoerders, planners, risico-analisten en innovatie-aanjagers bieden expertise op water- en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur, verkeersadvies, project- en contractmanagement. Zij werken onder meer aan het creëren van land voor IJburg, de instandhouding van tientallen bruggen en kilometers walmuur, de renovatie van tunnels en de inrichting van honderden straten en vele gebiedsontwikkelingen.

De gemeente Amsterdam heeft de intentie om na de duur van dit contract bij wederzijds welbevinden de kandidaat een vast contract aan te bieden.

Functie-eisen
– De kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig.
– De kandidaat heeft affiniteit met constructieve werken en beschikt over constructieve kennis.

Functie-wensen
– De kandidaat kan omgaan met complexe projecten.
– De kandidaat heeft ervaring met de Autodesk Infrastructure Suite/AE&C Collection. (m.n. Civil3D, Navisworks)
Het aantal jaren ervaring dient duidelijk te blijken uit het cv.
– De kandidaat heeft ervaring met BIM op een infrastructureel project.
Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

Over de sollicitatieprocedure
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande? Of heb je vragen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, maar uiterlijk vóór 24-07-2019. Voldoe je aan de eisen en wensen? Stuur je cv met motivatie voor deze vacature naar info@t2f.nl of bel ons dan op 076-5222292.

E-mail deze vacature

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD