Direct naar vacatures Contact
Menu

ZZP opdrachten

ACTUELE OPDRACHTEN ↓ klik hier

Voor ZZP’ers en interim professionals
ZZP’ers en interim professionals (MBO+) die op zoek zijn naar interessante opdrachten bij (semi-) overheden zijn bij T2F aan het juiste adres. Waarom?

Onze lage fee is vaak doorslaggevend
T2F is niet groot. We werken met een 2-koppig team. Zonder dure kantoorruimte. Met een telefoon, laptop en soms een auto. Net zoals jij. Wij kiezen er bewust voor onze kosten laag te houden en werken met een efficiënt systeem voor administratie, urenregistratie en betaling. Dus geen overbodige overhead. Daardoor draag je een lage fee per uur af. Hier zijn we heel transparant over. Jij doet tenslotte het werk, nietwaar?

Degelijke bemiddeling: niets meer, niets minder
Mooi die lage fee, maar als jullie zo’n klein bureau zijn, is werken via jullie dan wel een goed idee? Deze vraag wordt ons wel eens gesteld. Logisch, want wij zijn anders dan andere bemiddelaars. Het antwoord is JA! Bij ons ben je geen nummer. Wij begeleiden je van A tot Z en monitoren jouw succes.

Branches waarin wij bemiddelen
Marketing & communicatie, (project)management en PMO. Maar ook financieel, juridisch, commercieel en HR.

Opdrachten uitvoeren via T2F
Samen met onze partner Oak HRM organiseren we het gehele contractmanagement en de administratie wanneer je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. Bij T2F zijn we kraakhelder over wat je van ons kunt verwachten en daarom maken we jou de volgende belofte:

  • Contracten en opdrachtovereenkomsten zijn 100% waterdicht doordat wij enkel werken met goedgekeurde modelovereenkomsten.
  • Super eenvoudig administratief proces waarbij je een creditfactuur ontvangt voor de gewerkte uren en zelf geen factuur hoeft te versturen.
  • Gewerkte uren dien je enkel 1 x per week online op te voeren.
  • Gegarandeerde uitbetaling van jouw creditnota binnen 0, 7, 14 of 30 dagen.
  • Geen concurrentiebeding.
  • Helpdesk voor vragen en advies.

Veel opdrachtgevers van T2F zitten in de randstad, maar wij hebben opdrachten verspreid over heel Nederland. Houd deze pagina dus scherp in de gaten om op de hoogte te zijn van de mooiste vacatures. Je kunt je natuurlijk ook bij ons inschrijven, dan nemen wij contact met jou op als we een vacature hebben die bij je past!

Geen resultaten gevonden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

IK GA AKKOORD