Over ons

Over T2F

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche. Wederzijds respect en afspraak is afspraak zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wij beloven onze uitzendkrachten goede woon- en werkomstandigheden en helpen ze wanneer ze ergens tegenaan lopen, of dat nu op de werkvloer is of daarbuiten. Zo zorgen wij dat ze zonder zorgen aan het werk kunnen en kunnen presteren om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Uiteindelijk doen zij wat wij beloven.
Onze uitzendkrachten beschikken altijd over een ziektekostenverzekering, hebben veilig en gepast vervoer van en naar hun werk en als nodig voorzien wij ze van woonruimte die voldoet aan de normen. Zij kunnen zich daardoor volledig richten op hun werk en hoeven zich geen zorgen te maken over de randvoorwaarden.

Gemotiveerde uitzendkrachten
Wij zijn er voor opdrachtgevers die voor korte of langere periodes gemotiveerde arbeidskrachten nodig hebben. Uitzendkrachten die weten wat presteren is, die de handen uit de mouwen steken en niet stoppen voordat het werk klaar is. Voor de werkgebieden productie, logistiek, techniek en wegenbouw leveren wij ervaren uitzendkrachten.

Hoe we dat doen?
T2F is SNA en NEN4400-1 gecertificeerd en voldoet aan alle wettelijke verplichtingen rondom het uitbetalen van het juiste loon en het toepassen van overige arbeidsvoorwaarden. Conform de NBBU-cao wordt de inlenersbeloning onverkort toegepast. Onze werknemers hebben altijd de vereiste papieren met de juiste competenties.