Het bijzondere verhaal van Mohedien Adam

Na gevlucht te zijn vanuit Soedan kwam hij via Libië na een lange reis in Nederland terecht waar hij in diverse steden woonde. In Breda kreeg hij vaste woonruimte en slaagde hij voor zijn inburgeringscursus. Vanuit onze goede samenwerking met WerkgeversServicepunt West-Brabant (WSP) kwam Mohedien in 2018 bij ons uitzendbureau T2F B.V. terecht. Na een geslaagde proefplaatsing en het behalen van zijn VCA heeft Mohedien in 2019 een jaarcontract gekregen als wegenbouwwerker bij een van onze trouwe klanten. Op de werkvloer benutte hij de kans om zich de Nederlandse taal verder eigen te maken, ook haalde hij zijn rijbewijs. Daarna wilde hij ervaring opdoen in andere branches en werkte hij o.a. als schilder en montagemonteur.

Vorig jaar slaagde zijn vrouw Faiza voor haar inburgeringscursus en mocht zij vanuit Libië naar Nederland komen. Begin dit jaar is Mohedien gestopt als uitzendkracht bij T2F en is hij in zijn eentje naar de Kamer van Koophandel gegaan om zich in te schrijven als zelfstandige. Kort daarna werd hij vader en daarom bracht T2F een cadeautje langs. We wensen Mohedien en zijn vrouw Faiza veel geluk met de kleine Ibrahim.
Mohedien gaf ons toestemming om de foto met zijn zoontje te delen en wilde graag een beetje reclame maken voor zijn Bredase onderneming ‘MIZ Klusbedrijf’.